Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Dayı istifa etti
Ak partide fırtına durulmuyor. Ak parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen'den sonra bir istifa haberi de Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Dayı'dan geldi.

Çok değil bundan bir kaç gün önce Akparti Afyonkarahisar’dan ilk istifa haberi gelmişti.
Ak parti Afyonkarahisar İl başkanı Hüseyin Sezen 21 Eylül’de verdiği açıklamayla 2.5 yıldır yürüttüğü görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.
Bugün bir haber de Ak parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Dayı’ dan geldi.
Dayı 2017 yılında başladığı Akparti Bolvadin İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Ömer Dayı kimdir?
1969 yılında Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde doğmuştur.
İlk orta ve lise eğitimini Bolvadin’de tamamlamış, 1991 Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur.
2004-2009 Yılları arasında siyasi dünyaya ilk adımlarını atarak Ak Parti Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.
2009-2014 Yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclisi Başkan Vekilliği görevini yapmıştı.
2014-2017 Yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği, İl Genel Meclisi Başkan Vekilliği ve Ak Parti Grup Başkanlığı görevinde bulunmuştur.
Siyasi hayatını dolu dolu yaşayan Dayı 2017 Yılında başladığı Ak parti Bolvadin İlçe başkanı görevini bugünden itibaren sonlandırdığını açıkladı.
Henüz yorum yapılmamış.