MEGABİRLİK GAZETECİLİK BASIN YAYIN REKLAM AJANS PRODÜKSİYON BİLİŞİM TİC. AŞ. GİZLİLİK POLİTİKASI

 

İÇİNDEKİLER

 

  1. Giriş
  2. Politika’nın Kapsamı
  3. Kişisel Verilerin Korunması
  4. Web Sitemizde Toplanan Veriler
  5. Üçüncü Taraf Web Sitelerine Verilen Linkler
  6. Politika’nın Güncellenmesi
  7. Bize Ulaşın

 

  1. Giriş

 

Megabirlik Tv Radyo Reklamcılık Prodüksiyon Yayıncılık San. Ve Tic.A.Ş. (Haber Kurye) olarak, kişisel verilerinizin gizliliğine önem verdiğimiz ve bizimle paylaştığınız bilgilerin kişisel ve gizli olduğunu kabul ettiğimiz için bu hususa hassasiyetle yaklaşıyoruz.

 

İşbu Gizlilik Politikası’nı, şirket olarak yönettiğimiz web sitesi üzerinden toplanan kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliği hakkında web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında bilgilendirmek amacıyla oluşturduk. Kişisel verileriniz, işbu Politika çerçevesinde, yalnızca size daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır.

 

  1. Politika’nın Kapsamı

 

Haber Kurye olarak yönettiğimiz platformlarımıza erişiminiz sırasında topladığımız verilerinizin gizliliği ve güvenliği işbu Politika’nın kapsamındadır.

 

Haber Kurye tarafından yönetilmeyen bir sitede Haber Kurye’ye ait bir logonun, işaretin vb. bir görselin bulunması işbu Politika’nın o site için geçerli olduğu anlamına gelmemektedir. Bu tür siteler ile kişisel veri paylaşımı gerçekleştirirken işbu Politika’da yer alan güvencelerden faydalanabilmeniz için söz konusu sitenin Haber Kurye’ye ait bir site olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

 

  1. Web Sitemizde Toplanan Veriler

 

4.1. İletişim Formları ve Diğer İletişim Kanalları Vasıtasıyla Toplanan Kişisel Veriler

 

Bizlere talep ve şikâyetlerinizi iletebilmenizi sağlayan iletişim formumuz vasıtasıyla;

  1. İsim, soy isim,
  2. Elektronik posta adresi,
  3. Gönderilmek istenen iletinin konusu ve içeriği bilgilerinizi toplamaktayız.

 

4.2. Cihaz Bilgisi

 

Hizmetlerimizden faydalanırken, kullandığınız elektronik cihazlarınıza (bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar, akıllı televizyonlar vs.) ait IP adresi vb. bilgiler toplanmaktadır.

 

Ayrıca web sitemiz/sitelerimiz aracılığıyla sizlere anlık bildirimler gönderebiliriz. Cihazınızın işletim sisteminin içerisindeki ayarları değiştirerek bu iletileri almayı reddedebilirsiniz.

 

4.3. Çerezler Vasıtasıyla Toplanan Veriler

 

Çerezler, bir web sitesi ziyaret edildiğinde ziyaretçinin cihazında (örneğin bilgisayar veya telefon) depolanan ve isim-değer formatında veri barındırabilen küçük metin dosyalarıdır. Bu vesileyle web sitesine/sitelerine ziyaretin gerçekleştirildiği cihaz ve ilgili kullanıcı hakkında çeşitli bilgiler elde edilebilmektedir. Web sitemizde çerez kullanılmaktadır. Web sitemizdeki çerez kullanımı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen Çerez Politikamızı okuyunuz.

 

4.4. Sunucularımıza Eriştiğinizde Otomatik Olarak Topladığımız Veriler

 

Web sitemizi kullanmanız halinde, müşterilerimizin bireysel veya kurumsal taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek, teknik alt yapımızı geliştirmek ve denetlemek, kullandığımız donanım ve yazılım teknolojilerini ve diğer hizmetlerimizi geliştirmek ve hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla size ait cihaz log kayıtları vb. kişisel verileri toplayabiliriz.

 

  1. Üçüncü Taraf Web Sitelerine Verilen Linkler

 

Sitemiz, özel istihdam büroları gibi üçüncü tarafların web sitelerine ait bağlantılar içerebilir. Bu gibi hallerde üçüncü taraflarca veri toplanması, işlenmesi, paylaşılması veya aktarımı sorumluluğumuzun dışındadır. Üçüncü taraf siteleri kullanımınız ve bu sitelerle veri paylaşımınız, bu sitelerdeki gizlilik politikası ve kullanım şartlarına tabi olup işbu Politika’nın kapsamı dışındadır.

 

Kişisel verilerinizi paylaşmadan önce ziyaret ettiğiniz web sitelerinin gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

 

  1. Politika’nın Güncellenmesi

 

İşbu Politika’nın hükümleri kısmen veya tamamen web sitemizde yayımlandığı tarihte yürürlüğe girmek üzere değiştirilebilir ya da yenilenebilir.

 

Politika’daki değişiklikleri takip edebilmeniz adına web sitemizi belirli aralıklarla kontrol etmenizi tavsiye etmekteyiz.

 

  1. Bize Ulaşın

 

İşbu Politika’nın yorumlanması veya uygulanması ile ilgili sorularınızı, çekincelerinizi veya şikayetlerinizi;

  • bilgi@haberkurye.com elektronik posta ve/veya
  • Afyon-İzmir Karayolu 5. Km. Megabirlik Hizmet Binası Merkez/AFYONKARAHİSAR, adreslerine iletebilirsiniz.